Weda Bageri & Konditori

Bakelser
Weda Konditori Bageri

Om oss

Weda bageri är ett familjeägt bageri.
Väl rekommenderad bageri och funnits sedan 1996! Med ett komplett leveransbageri, kan vi leverera våra kunders önskemål. Vi är väldigt måna om att våra produkter tillverkas från grunden med högvärdiga råvaror. Vi är även kända för vi är väldigt måna om hygien och renlighet. Regelbundet genomförs kontroller för bästa möjliga arbetsmiljö och renlighet.

Vi har ambitionen att i framtiden utveckla helt nya produkter för att ytterligare stärka vårt sortiment till våra kunder och bli ett ännu starkare bageri. Vi har redan idag börjat expandera och har nöjda kunder runt om i Stockholm. Med vår kapacitet samt att vi har kundfokus, resurser, flexibilitet och lokaler att kunna växa!

Varmt välkommen!

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Wedavägen 2A, 152 42 Södertälje
Vardagar: 07:00 - 19:00
Övriga öppettider:

Lördag: 09:00 - 16:00

Söndag: 10:00- 16:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.