Evenemanget: Din need-to-go för att
hitta rätt företag för ett lyckat event.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa privatpersoner och företag att församlas.

+200 anslutna företag just nu

Alla verksamheter är välkommna

Vi växer kraftigt för varje dag!

Startup med stora ambitioner

Evenemenaget-om-oss

Välkommen till Evenemanget, din festliga partner.

Vi är en svensk plattform med ett mål att förenkla vardagen för privatpersoner genom att samla alla verksamheter i din stad på ett och samma ställe, samtidigt som vi erbjuder gratis marknadsföring för verksamheter i Sverige.

Vi på Evenemanget såg ett problem och försöker nu åtgärda det! Vi vill att det ska vara enkelt att planera, hitta och framför allt våga prova nya företag. Anslut ditt företag till oss och bli en del av vår resa mot ett enklare evenemang.

Vi arbetar ständigt med att försöka utveckla vår tjänst, därför har vi även lanserat vår aktivitets sektion. Där är tanken att kunna erbjuda privatpersoner flera roliga sällskaps alternativ.

Våra värderingar

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.