Sweden eventcenter

Ljud/Ljus
Sweden Eventcenter

Om oss

VÄLKOMMEN TILL SWEDEN EVENTCENTER!

 

Vår affärsidé är att samla allt som krävs för en lyckad fest eller ett lyckat evenemang på en och samma plats & därmed underlätta för dig som arrangör!
ETT BRETT SORTIMENT
Vi erbjuder uthyrning av allt Ni kan tänkas behöva i fest & event-sammanhang: Tält, ljud, ljus, scen, möbler, porslin, lokaler, dekoration, transporter etc. Dessutom tillhandahåller vi eventpersonal, artister och discjockeys.

ALLTID VETTIGA PRISER!
En avgörande skillnad mellan oss och andra aktörer är att vi alltid erbjuder kvalité till vettiga priser! Vårt mål är att så många som möjligt ska ha råd med våra tjänster och produkter, såväl företag som privatpersoner.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!
Beställningar kan göras online direkt på vår hemsida. Om du inte känner dig bekväm med att boka över internet eller har frågor angående våra produkter: info@swedeneventcenter.se | 08 - 55 110 666

Dela på:

Kontakta oss

Fagerstagatan 6, 16353 Spånga

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.