Rentevent

Dekoratör
Evenemanget_Rentevent

Om oss

Vi på Rentevent är stolta över att vara ett av Sveriges största dekorföretag.
Vi jobbar ständigt med att förbättra och förnya vårt sortiment för att kunna leverera produkter i världsklass.

Tony och Mia Borenstedt grundade Rentevent i Stockholm 2004 med en idé om att hyra ut spel, aktivitetsprodukter, möbler, teknik och dekor. Det första lagret var på 500 kvm och låg i Bromma. Förlagan till Rentevent var Flipperhuset som Tony startade 1994 med uthyrning av flipperspel, arkadspel och jukeboxar. Tack vare stor efterfrågan under slutet av 90-talet utökades både sortiment och tjänster i raketfart, vilket 10 år senare resulterade i bildandet av Rentevent.

19 år i branschen

Under åren har vi breddat vårt sortiment, flyttat till större lokaler (idag 1800 kvm), anställt mer personal, köpt in fler lastbilar och samlat på oss bredare erfarenhet, kunskap och kompetens. I Rentevents team idag ingår eventproducenter, projektledare, finsnickare, AD´s, montörer, tekniker, dekoratörer och stylister. Vi hjälper er gärna att ta fram rätt känsla på ert event. Vårt produktutbud är av hög kvalitet och vi uppdaterar vårt lager ständigt.

Framtiden ser ljus ut, testa oss!

Vi finns tillgängliga på vardagar och vår ambition är att återkoppla inom 24h vid mailkontakt.
Vårt lager har inget showroom men önskar ni se specifika produkter så är ni välkomna att ringa innan.

Vi hjälper gärna till att välja ut dekor till ert event, skicka oss kort info om vad för typ av fest ni ska ha så tar vi fram ett förslag! 

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Ranhammarsvägen 12 168 67 Bromma
Övriga öppettider:

Vardagar 8.30-16
(lunchstängt mellan 12.00-13.00)

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.