Oscar Video & Foto

Foto/Video
Oscar Video & Foto

Om oss

Vi är ett etablerat foto- och videoteam.
Vi har ett skarpt öga och är alltid redo att fånga de rätta ögonblicken. Vårt mål är att återskapa känslorna från dina speciella ögonblick. Vår vision är att fånga dina vackra ögonblick och skapa minnen som varar hela livet. Vi är ett team som består av professionella foto- och videofotografer. Vi har en erfarenhet av drygt 30 år i branschen. Över 800 bröllop gör oss till en av de mest eftertraktade bröllopsfotograferna i Stockholm.Vi är dedikerade till vår passion och strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet. Låt oss hjälpa dig att skapa minnen som du och dina nära och kära kommer att minnas för evigt.

Dela på:

Kontakta oss

Enstavägen 10, södertälje, 15152

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.