Online Limousine

Limousine
limo

Om oss

Online Limousine Erbjuder Lyxiga äkta 120” stretch Limousiner med J-soffa.

 

Det erbjuds även i våra limos stor bar med Champagneglas, Stjärnhimmeltak, Rökmaskin och ett häftigt Ljudsystem som är parkopplat till en mobil med Spotify och Youtube. Bilarna är godkända för 8 personer.

Bland våra erbjudanden finns VIP transport till överraskningar, födelsedagar, bal, student, möhippor, svensexor, Sightseeing stora städer, bröllop samt företagsevent. Dessutom erbjuds VIP Airport Transfer, där vi både hämtar och/eller lämnar ert besök. Nedan finner du en kort beskrivning på några av våra tjänster. (Som nytt erbjuder vi resor över gränser till andra länder/städer i hela Europa.)

Vi finns i Linköping, Norrköping, Söderköping, Motala, Mjölby, Eskilstuna, Katrineholm , Jönköping, Nyköping, Södertälje och Örebro!

Dela på:

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.