Norrorts Partyservice

Tält
Norrort Party Service

Om oss

Norrorts Partyservice erbjuder olika typer av utrustning för fester och evenemang i Stockholm och Mälardalen.
Hos oss kan du hitta ett brett sortiment av porslin, möbler, tält och annat hyrgods, så som bardiskar, grillar och kylskåp, till fest och evenemang. Vi hyr ut till såväl privatpersoner som företag och kan även erbjuda personal och vidare hjälp med planering av olika tillställningar. Att organisera en fest eller företagsevenemang skall vara enkelt och smidigt; vi kan säkerställa detta genom att förenkla och effektivisera din festplanering med hjälp av vår service. När du hyr av oss kan du dessutom få utrustningen levererad och upphämtad.

Vi älskar fester och events
Vi på Norrorts Partyservice i Stockholm hjälper både företag och privatpersoner med allt från att hyra möbler, bord och stolar till att ombesörja tallrikar och porslin till festen! Oavsett om du ska ha festen hemma på tomten, utomhus i sommarkvällen, eller om det är personalen på ditt företag som ska få njuta av ett roligt event så hjälper vi dig.
Hos oss hittar du hundratals snygga och funktionella tillbehör och möbler till festen med den största fördelen av alla – Du behöver inte köpa dem, du hyr dem bara. När festen är slut hämtar vi möblerna och tillbehören (Stockholm med omnejd) och du kan återgå till en skön vardag.

Dela på:

Kontakta oss

Industrivägen 9 171 48 Solna
Övriga öppettider:

Måndag – Torsdag: 08.00 – 16.30
Fredag: 08.00 – 16.00
Lunchstängt på telefon: 12.00 – 12.45

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.