Magasin 9

Festlokal
Magasin9

Om oss

Vi är stolta över att kunna presentera Magasin 9!

 

Vår stora, unika eventlokal, festlokal & studio i Stockholm

Magasin 9 är en av Stockholms främsta eventanläggningar, perfekt som festlokal, konserthall, utställningshall, eventhall eller studio för kongresser, mässor, galamiddagar, banketter och konferenser m.m.

Studio i Magasin9
Till följd av rådande situation har vi anpassat vårt erbjudande och kan idag stolt presentera samarbetet med Scenteknik som har möjliggjort uppbyggnaden av vår studio. Här erbjuds möjlighet att på ett professionellt sätt skapa digitala möten. Genom ytterligare ett samarbete med Eventab har vi även skapat erbjudandet där fysiskt möter digitalt på riktigt. Genom dem kan ni smidigt skapa oväntade upplevelser och komplettera digitala möten med fysiska utskick. Kontakta oss så berättar vi mer!

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Magasin 9 Frihamnsgatan 68 115 56 Stockholm

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.