Lindquists Konditori

Tårta
Lindquists Konditori

Om oss

Lindquists som bageri grundades 1915 i Stockholm.

Vi finns idag på Odengatan. Med mer än 100 år av passion, kärlek och skapande vill vi dela med oss av vårt hantverk. Med vårt stora utbud av högsta kvalité, kommer ett besök hos Lindquists vara något man längtar tillbaka till och är något utöver det vanliga.

Hos oss finns kaffebröd, kakor, tårtor, bakverk, bullar, tilltugg, bröd och surdegsbröd. Vårt bröd är bakat med kärlek och för alla smaker.

Förutom konditori med färskt och gott bröd att avnjuta när du din fikar, är du välkommen att ta din fika i vår mysiga miljö som ligger centralt i Stockholm. Där möts du av vår kunniga personal som serverar dig med ett leende. En stor del av vårt sortiment anpassar vi gärna efter behov och önskemål. Några av våra mer populära beställningar är tårtor som skapas helt efter kundens smak och önskemål. Vi har en välrenommerad mer än 100 år lång historia och gedigen erfarenhet. Våra recept är väl beprövade och avsmakade. Vi vill erbjuda er en smakupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen in till vårt konditori i Stockholm och njut!

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Lindquists Konditori Odengatan 27 113 51 Stockholm
Vardagar: 07:30 - 18:30
Helger: 09:00 - 18:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.