Let´s Decor of Sweden

Ballonger
Let´s Decor Of Sweden

Om oss

Let´s Decor of Sweden är ett uthyrningsföretag för Fest & Event dekorering i Stockholm. Vi tar dina tankar och inspiration som utgångspunkt och bygger sedan på och förstärker dem till tidlösa tillfällen, som får dina gäster att uppleva något extravagant.

Vi hyr inte bara ut dekorationer utan vi är även med och delar med oss erfarenheterna och kunskapen vi har inom vårt företag. Vi vet hur man tar extra hand om våra kunder, vi är baserade i Stockholm, men vi kan resa vart som helst för att kunna uppnå våra kunders önskemål. Över 15 års erfarenhet inom just Fest & Event, som vi gärna delar med oss. Utöver detta har vi kända florister som även dom kommer dela med sig utav deras erfarenheter. Vi brinner för att skapa ”WOW” evenemang för alla våra kunder och vill att just ditt mål ska nås på ett roligt, spännande och stressfritt sätt. Varje uppsättning som finns i denna webbplats har vi själva designat och producerat.

Kontakta oss för att boka en gratis konsultation.

Dela på:

Kontakta oss

Fakturavägen 6, 175 62 Järfälla
Vardagar: 10:00 - 17:00
Övriga öppettider:

Fre-Sön: Stängt

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.