Lena Hammar Fotograf

Foto/Video
Fotograf Lena Hammar

Om oss

När jag började arbeta som professionell fotograf var jag rädd för att det som tidigare var min hobby skulle bli något som gick på rutin. Jag kan nu konstatera att mina farhågor var helt ogrundade!

Varje barn, bröllop och familj är unik och som fotograf något du måste förhålla dig till. För mig handlar fotografi om att fånga ögonblicket. Att vara där när det händer.

Varje fotograferingstillfälle är speciellt. Porträttfotografering av företag ställer andra krav än vid familjefotograferingar. Vilken profil har företaget? Finns det en visuell identitet jag måste förhålla mig till? Oavsett vilken typ av uppdrag jag ställs inför är alla lika kul och utmanade. Det är därför jag älskar detta arbete!

Jag har olika paketlösningar vad gäller era bilder. Men det går även att skräddarsy olika lösningar efter behov och önskemål. Jag bor i Stockholm men åtar mig uppdrag över hela Sverige. Allt efter era önskemål. Min utbildning har jag fått bl a på Kulturama och GFU.

Dela på:

Kontakta oss

VÄSTERMOVÄGEN 80 125 40 Älvsjö
Vardagar: 09:00 - 21:00
Helger: 09:00 - 21:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.