Gastro World Group

Catering
Gasto World Group

Om oss

Catering och vår kärlek till mat...

 

Har vi med all vår erfarenhet och kunskap tillsammans med våra duktiga kockar tagit fram en unik bröllopsmeny som passar just er. Vi kan också erbjuda härliga bufféalternativ med många olika läckra rätter. Vi vet att maten är viktig för ett lyckat bröllop så med oss på GWG så finns det ingen risk för blodsockerfall, vi tillgodoser allas olika smak-preferenser och eventuella allergier och vi bistår med felfri och högklassig service under bröllopsdagen. Vi älskar bröllop och mat! Eftersom det allra roligaste vi vet är att få vara med och göra just ert bröllop till en smakrik upplevelse.

Vi kan hjälpa till med mer än catering! Vi sätter gärna ihop ett helhetskoncept tillsammans med er. Med goda kontakter inom florist- och blommor, vackra bröllopslokaler kan vi hjälpa er hitta rätt även med detta. Tillsammans med vår dekoravdelning kan vi erbjuda utsmyckning av festlokalen, bordsdekorationer, blomsterarrangemang, inbjudan och menykort.

Dela på:

Kontakta oss

Tegeluddsvägen 3-5 Stockholm
Vardagar: 09:00-18:00
Helger: Stängt

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.