Festivity

Vi erbjuder även tjänster inom: Dekoratör, Tält, Catering, Ljud/Ljus
Tält
3a9b630676a97ad218c7607bd714005107145bc6-3648x2736.webp tält

Om oss

Vi är en nyare aktör på marknaden för uthyrning av partytält och möbler för den lyckade trädgårdsfesten. Trots vårt unga företag har vår grundare flera års erfarenhet av branschen och såg ett tydligt problem hos kunder med att känna trygghet i processen av att hyra partytält. Vår största ambition är att göra det smidigare för dig som ordnar evenemang att hitta precis vad du behöver till din trädgårdsfest och att du ska känna trygghet under hela processen.

Vi utvecklar ett system för att göra det enklare för dig att boka partytält och möbler. Du kan söka genom hela sortimentet av tält och möbler eller skapa ett skräddarsytt förslag baserat på dina behov och önskemål. Trots vad detta tyder på så är företaget inte styrt av robotar så om du behöver personlig hjälp är vi inte utom räckhåll av ett telefonsamtal eller en mailkonversation.

I dagsläget har vi vår bas i Stockholm och erbjuder bara våra servicetjänster här men vi arbetar med att expandera till större delar av landet.


Vi erbjuder även tjänster inom: Dekoratör, Tält, Catering, Ljud/Ljus

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Lindvretsvägen 1, 143 46 Vårby
Vardagar: 10:00 - 18:00
Helger: 10:00 - 15:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.