Eventkraft

Ljud/Ljus
Eventkraft

Om oss

Tillsammans uppnår vi dina visioner.
Vad gör vi på Eventkraft?
Om man med en enda mening ska sammanfatta vår verksamhet, så skulle man kunna säga så här: “Eventkraft erbjuder tjänster & produkter som förbättrar och underlättar publika möten, event och upplevelser”. Man skulle eventuellt kunna tillägga att vi gärna levererar sådana lösningar med anknytning till artister och underhållning av något slag.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att skapa ett minnesvärt arrangemang. Vi är en erfaren samarbetspartner med kompetens från idé till praktiskt utförande och vi är en länk till den kraft och de resurser som krävs i det praktiska utförandet av ett event. Bland våra kunder finns några av Sveriges största företag, föreningar, festarrangörer & monterbyggare.

Vår affärsidé är enkel
Vi tillför kompetens, kreativitet, kraft och resurser när du behöver hjälp med att genomföra ditt event – och vi gör det på ett sätt som stärker den bild som du vill att omgivningen ska ha av dig eller ditt varumärke – Vi tror på långsiktiga samarbetsformer och personliga relationer.

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Herkulesvägen 56 553 02 Jönköping
Övriga öppettider:

Lokala kontor
Stockholm: tel. +46 8-212010
Göteborg: tel +46 31-120153

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.