Eriksbergs Festvåning

Vi erbjuder även tjänster inom: Band, Dhalo zurna
Festlokal
Eriksberg Festvåning

Om oss

Med värdshusanor från 1700-talet.

 

Ett modernt kök med rötterna i den klassiska festmåltiden. Fem minuter från Stureplan, två minuter från Engelbrektskyrkan - Eriksberg Catering & Festvåning har haft sitt säte längst uppe på Eriksbergsgatan sedan 30 år tillbaka. Härifrån produceras och levereras allt från minsta bakverk till det perfekta företagsevenemanget.

Bröllopsfesten, grillfesten på landet, mottagning för födelsedag eller begravning, det traditionella julbordet...det finns inget vi inte klarar av.

Vi arbetar enligt gammal svensk-fransk mattradition med röttterna i den klassiska festmåltiden. Självklart gör vi små krumsprång och hämtar inspiration i de olika trenderna som sveper över grytorna i världens kök.


Vi erbjuder även tjänster inom: Band, Dhalo zurna

Dela på:

Kontakta oss

Eriksbergs Catering Eriksbergsgatan 17a

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.