Ekeby Loge

Festlokal
Ekeby Loge

Om oss

Ekeby Loge är en lokal med en unik logkaraktär.

 

Ekeby Loge är en lol med en unik logkaraktär inbäddad i en lantlig miljö bland hästar och alpackor på Ekeby Säteri. Ekeby Loge har sin historia som festlokal från 1973, då Erik Engström (Jämtlänning som gillar logdans) byggde om logen från foderlada till danslogeka. Vi som driver lokalen idag heter Mia och Markel Engström och är barn och barnbarn till Erik Engström. Mia har varit med och arbetat på Ekeby Loge sen barnsben med alla möjliga olika evenemang, och i sin tur har även Markel fått vara med sen unga år och arbeta på logen. Här blir det alltid en trivsam stämning oavsett om det är bröllopsfest, företagsfest eller privata arrangemang. Vi som arbetar här har hjärtat i det vi gör och tillsammans med våra gäster så skapar vi oförglömliga tillställningar.

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Ekeby Loge Ekeby 11 137 92 Tungelsta

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.