Crownlimo

Limousine
RollsRoyce

Om oss

Vi är Crownlimo.

 

Vi på Crownlimo har lång erfarenhet av limousineservice i Stockholm, och våra ledord har alltid varit service och flexibilitet. Hos oss kan du hyra limousine i Stockholm och färdas med stil och klass – vi har en limousine för alla tillfällen!

Professionellt och punktligt
Med hela 29 år i branschen har vi blivit ett av de mest professionella, punktliga och flexibla företagen på marknaden. Vår ambition har aldrig varit att bli störst utan istället bli bäst på det vi gör. Alla våra chaufförer har genomgått en chaufförsutbildning och vi lägger stor vikt på att bemöta våra kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Chaufförerna är alltid stiligt klädda i vit skjorta, slips och svart kostym. Alla har tystnadsplikt.

Precis som du önskar
När du ska hyra limousine hos oss så kan du välja bland några av Stockholms nyaste och fräschaste limousiner och vi har ett varierat utbud av modeller att välja mellan. Vi kan stolt säga att vi har Stockholms mest eleganta & serviceinriktade limousineservice. Vi jobbar även i Stockholm med omnejd. Du kan även hyra limousine i exempelvis Södertälje, Västerås eller Uppsala.

Vi brinner för att hyra ut limousiner i Stockholm och alla våra fordon är yrkestrafikregistrerade vilket innebär att de är fullt försäkrade. Vi är även medlemmar i National limousine association och Svensk limousineorganisation. Hos Crownlimo får du alltid god service och en upplevelse som du sent kommer att glömma!

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Henriksdalsringen 79 131 32 Nacka

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.