Chokladfabriken

Vi erbjuder även tjänster inom: Bakelser
Tårta
Chokladfabriken

Om oss

Choklad gör livet bättre!

 

Här hittar du hantverkschoklad i alla former, från praliner och stänger till bakelser och tårtor. Allt är gjort för hand i vår lilla fabrik på Södermalm i Stockholm, där vi också håller kurser och provningar. Gör plats för mer choklad i livet. Det blir bättre så.
VARJE TÅRTA ÄR EN FEST
Vad är en bröllopstårta? Vi tänker att det är en extra festlig tårta (med riktigt bra choklad) som man äter när man firar en ovanligt stor dag. Men om man vill fira sin stora dag i ett mindre sällskap, har vi också andra väldigt goda tårtor (som också innehåller underbar choklad) att köpa när andan faller på. En grå tisdag, en solig söndag – eller en bröllopsdag.


Vi erbjuder även tjänster inom: Bakelser

Dela på:

Kontakta oss

Renstiernas gata 12 116 28 Stockholm
Vardagar: 10:00-18:00
Övriga öppettider:

Lör: 11.00 - 18.00
Sön: 12.00 - 17.00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.