Cafe Corniche

Vi erbjuder även tjänster inom: Företagsmiddag
Catering
b24e91fa21f206e6512450d866488afa

Om oss

Libanesisk restaurang i Stockholm.

 

Vi serverar mat ur det libanesiska köket, ett kök som utvecklats intill Medelhavet under tusentals år. Nu kan du få njuta av dessa smaker som hyllas världen över genom ett besök eller bokning av catering.

Libanesisk restaurang och catering som bjuder på en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga
Vackert beläget på Norr Mälarstrand, Kungsholmen, hittar du Café Corniche – En libanesisk restaurang och catering som bjuder på en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Med utsikt över Riddarfjärden och en stämningsgivande orientalisk inredning, är vi en restaurang med rogivande miljö där du kan andas ut, samtidigt som dina smaklökar får njuta.

Mycket tid och kärlek är inblandat när vi tillagar de allra bästa råvarorna och presenterar dem för dig.

Libanon är ett land berömt för sin öppna och kosmopolitiska kultur. Detta avspeglar vi bland annat i våra erbjudanden gällande exempelvis julbord och bröllopsmenyer. Besök en av Stockholms bästa libanesiska restauranger.


Vi erbjuder även tjänster inom: Företagsmiddag

Dela på:

Kontakta oss

Norr Mälarstrand 76, 112 35 Stockholm
Vardagar: 17:00 - 00:00
Helger: 17:00 - 01:00
Övriga öppettider:

Söndag: 17.00 – 22.00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.