Bröllopscenter

Vi erbjuder även tjänster inom: fotograf
Dekoratör
Bröllopscenter

Om oss

Vi hjälper till med att ordna ditt drömbröllop
Vi utgår från Göteborg & erbjuder tjänster (dekorationspaket) över hela landet. Med vår tjänst fixar ni lätt ert drömbröllop på ett och samma ställe.

Vi erbjuder uthyrning av bröllopsprodukter, också “Gör det själv” tjänsten & det innebär att ni har möjligheten att dekorera ert bröllop genom att använda våra varor (endast i Göteborg med omnejd).

Vi erbjuder er skräddarsydda lösningar som passar just era tankar om bröllopet efter den budget ni har.
Den stora dagen är en av de viktigaste dagarna i ert liv.
Med vår hjälp får ni det bröllop ni drömmer om, då det kan vara mycket att tänka på så har vi samlat det mesta man kan tänkas behöva för att minnas den viktiga dagen med glädje på ett och samma ställe.

Vi har i stort sett allt till den stora dagen!
Med vår tjänst fixar ni lätt ert drömbrölop på ett och samma ställe.
Fotograf som fångar de minnesvärda stunderna, tält, för fest och bröllop, bröllopsartiklar, underhållning, mm…

Med er hjälp syr vi tillsammans ihop ett kostnadseffektivt bröllopspaket för just er uppsatta bröllopsbudget. Ni kan då lugnt luta er tillbaka och lita på att vi gör vårt jobb.

Ni kan njuta av att allt ordnas efter ert önskemål och kan tillsammans med varanda och era gäster sen njuta av en av de bästa dagarna, med lugn då allt flyter på och fungerar perfekt så som ni drömt om att dagen ska handla om.


Vi erbjuder även tjänster inom: fotograf

Dela på:

Kontakta oss

Göteborg

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.