Bergamunken AB

Tält

Om oss

Bergamunken AB är ett företag som inriktat sig på att hyra ut samt sälja eventutrustning (nöjesutrustning), så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, hoppborgar, lekland, hinderbanor och annat spännande till både företag och privatpersoner, främst runt Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Skåne, men vi kan leverera i nästan hela Sverige.

Bergamunken jobbar mycket med event, och kan erbjuda helhetslösningar med våra koncept på sockervadd, popcorn, slush, mjukglass, munkar, brända mandlar och andra godsaker, helt enligt era behov.

Bergamunken erbjuder även försäljning av våra kvalitetsmaskiner, som vi även själva använder i vårt dagliga arbete. Även försäljning av tillbehör samt reservdelar, om du kanske redan har en befintlig maskin.

Popcornbägare och popcornstrutar med tryck och eget budskap kan vi också hjälpa till med. Tillverkning i Sverige med högsta kvalitet säkerställer snabb leverans. Vi har skapat profilprodukter utifrån våra kunders önskemål och tagit fram riktiga kvalitetsprodukter

Dela på:

Kontakta oss

Polygonvägen 47, 187 66, Täby

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.