Basta

Företagsmiddag
Basta Stockholm

Om oss

Benvenuto till Italienska restaurang Basta i hjärtat av Stockholm.

 

Njut av vår takterrass och italienska favoriter medan du ser solen gå ner över huvudstaden.

Vi lever Dolce Far Niente - the sweetness of doing nothing - och vill att du ska få svepas med in i den italienska livsstilen var du än befinner dig i Sverige. Varje Basta-restaurang berättar sin egen historia och tar med dig till dina italienska favoritdestinationer för en matupplevelse utöver det vanliga.

Solnedgångar på Capri är inspirationen till vår trattoria i Stockholm. Vår dynamiska takterrass och livfulla dining room erbjuder dig italienska klassiker med en twist och transporterar dig till varmare breddgrader där nätterna är långa och livet firas på bästa sätt.

Med citrongula markiser, havsblå detaljer och pulserande stämning kan du njuta av våra färgsprakande cocktails och innovativa rätter medan du tar del av utsikten över Stockholm.

Dela på:

Kontakta oss

Mäster Samuelsgatan 59, 111 21 Stockholm, Sverige
Vardagar: 11:00-21:45
Helger: 11:00-00:15

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.