Barolo Ristorante

Företagsmiddag
Barolo Södertälje

Om oss

Varmt välkomna in till Barolo Ristorante!
I Barolos kök huserar köksmästare Paolo di Stefano bland grytorna och skapar mat som får smaklökarna att vattnas, hos oss kan du vara säker på att du får italiensk mat i världsklass. Vi tänker mycket på miljön och försöker jobba så mycket som möjligt med närproducerade och ekologiska råvaror som håller högsta kvalité. Vi har en varierande meny med allt från färsk pasta, fisk, kött, smashed burger, oxfiletoast, medelhavstallrik, pizza, kycklingpasta och mycket mer. Självklart serverar vi även starters och efterrätt. Barolo har fullständiga alkoholrättigheter och en superfin uteservering där du och dina vänner kan koppla av i en mysig miljö. Varmt välkommen!

Dela på:

Kontakta oss

Barolo Ristorante Slussgatan 7 151 71 Södertälje
Vardagar: 15:00 - 23:00
Helger: 12:00 - 01:00
Övriga öppettider:

Fredag: 15:00-01:00
Lördag: 12:00-01:00
Söndag: 12:00-23:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.