Ballongverkstan

Ballonger
Ballongverkstan

Om oss

Vi älskar omtanke och kärlek!

 

Ballongverkstan är en butik som vill förmedla glädje. Lite som i tomtens verkstad. Upplevelsen går ut på att vår kund och vår kunds mottagare ska bli glad. Bäraren av glädjen är ballonger i alla möjliga färger, skepnader och format.En ballong består av en fyllning mestadels av luft eller helium med lite gummi runt om. Ibland fäst i ett snöre. Så man kan hålla den kvar. Det magiska med ballonger är, oavsett om du är ung eller gammal så skapar ballongen referenser till roliga upplevelser. När vi får en ballong är det ett fysiskt bevis på att vi blir uppmärksammade. Ballongen finns kvar efter hyllningstalen och festen. Oftast i flera dagar. Den väger knappt någonting. Men tar ändå plats. Precis som minnen. Otympligt kan tyckas. Men ack så betydelsefullt.
Alla våra kunder har ett event. Det är viktigt för oss att förstå kundens behov för att kunna göra de bästa rekommendationerna. Oavsett om det handlar om en stor fest eller att gratulera en person i all ödmjukhet. Likväl om det är en stor eller liten kund är det viktigt att det blir rätt. Vi vill hjälpa till att optimera förhållandet mellan resurser, möjligheter och effekter. Helt enkelt, att få ut så mycket glädje som möjligt för en kostnad som står i proportion till eventet. För att kunna hjälpa till med detta behöver vi veta vem eventet är till för. Hur lokalen ser ut och vad det är du vill förmedla till denna person. Målet är ju att vi vill anpassa det konstnärliga utförandet till personen och

Dela på:

Kontakta oss

Sveavägen 133, 113 46 Stockholm
Vardagar: 10:00-18:00
Övriga öppettider:

Lördag: 10:00-16:00
Söndag: Stängt

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.