Atelje Tårtan

Tårta
Atelje Tarta

Om oss

Jag tänker ofta på vilket fantastiskt jobb jag har.
Tänk att en liten prinsessa på sin födelsedag får den där tårtan hon drömt om, att den lilla prinsen eller för den delen den vuxna mannen får drömbilen. Att ha det stora privilegiet att göra mina medmänniskor glada är en mycket stor ära och jag tänker på det varje gång jag levererar en tårta.

Den spontana reaktionen från den som hämtar är fantastisk. Även de gånger jag får höra att detta var den absolut bästa och godaste tårta vi någonsin ätit värmer. Det gör att jag fortfarande efter alla dessa år inte viker på den punkten att i mina tårtor ska det bara finnas äkta varor så långt det bara är möjligt. Riktig grädde, smör, socker, honung, marsipan och mandelmassa gjord på de bästa råvaror.

Jag blir anlitad för att mina tårtor ska se ut som inga andra tårtor, men som extra bonus vill jag att även smaklökarna ska få sig en rejäl kick – inte bara ögonen. För ögat äter, det vet vi alla, men om det som ser fantastiskt ut faktiskt inte var så väldigt gott glömmer genast ögat vad det sett.

När jag bodde i London var jag på ett kalas där det serverades den mest spektakulära tårta jag någonsin sett. Men oj vad besviken jag blev när jag fick smaka en bit. Jag brukar säga att våra svenska sockerkakor är en dröm i jämförelse. Det var vid det tillfället som jag bestämde mig. Mina tårtor ska inte bara vara fina de ska smaka underbart också. Då kommer man ihåg den och minns även tillfället när man åt tårtan.

Välkommen in i min värld!

Dela på:

Kontakta oss

Riddargatan 51 Stockholm

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.