Angelride Limousine Stockholm

Limousine
Angel ride

Om oss

Vi är ett annorlunda Limousine serviceföretag.

 

AngelRide startade år 2007 med endast ett fordon, en svart Hummer H2 som blivit ombyggd till Sveriges häftigaste Hummer och som även vunnit pris för det i StreetCarsFest 2008. Därefter har vi utökat vår fordonspark och i dagsläget är vi en av de mest etablerade limousineföretagen i Stockholm. Förutom limousinesrevice har våra fordon medverkat i ett antal kända TV och videoproduktioner. Detta är ännu en gång ett bevis på att vi på AngelRide erbjuder snygga och rena fordon som gör sig bra på bild. Vi erbjuder de mest extrema transportmedel med hög komfort/service och som samtidigt väcker uppmärksamhet för sin originalitet. Asfalt, sjö eller luft är inga hinder för oss. Vi har de nyaste superstretch limousiner av märket BMW, Mercedes, Hummer H6, Hummer och Lincoln men erbjuder även helikopter och motoryacht i våra transporttjänster. Vi satsar på professionell limousineservice, nya fräscha och givetvis alltid städade fordon. Vi lägger inga pengar på dyra kontor med fina adresser.

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Stockholm

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.