Upplev Sveriges heta musik festivaler 2024!

Musik festivaler på Evenemanget - Nyhet

Sommaren 2024 närmar sig med stormsteg och med den kommer en överflöd av spännande festivaler och konserter runt om i Sverige. Här är några av de hetaste evenemangen du inte vill missa!

”Way Out West” – 10-12 augusti, Göteborg: Årets ”Way Out West” återvänder till Göteborg med en imponerande lineup av internationella och svenska artister. Från alternativ rock till elektronisk musik och hip-hop, denna festival lockar musikälskare från hela landet för tre dagar av musikalisk mångfald och kreativitet.

2. ”Summerburst Festival” – 17-18 juni, Stockholm: Låt sommaren explodera med ”Summerburst Festival” i Stockholm! Med världsberömda DJ:ar och elektroniska artister som skapar en pulserande atmosfär, är detta den ultimata festen för alla som älskar dansmusik och elektroniska beats.

3. ”Lollapalooza Stockholm” – 29-30 juni, Stockholm: En av världens mest kända festivaler tar över Stockholm med en enastående lineup av internationella och svenska artister. Från rock till pop och hip-hop, ”Lollapalooza Stockholm” erbjuder en omisskännlig festivalupplevelse med massor av mat, konst och aktiviteter.

4. ”Peace & Love Festival” – 6-8 juli, Borlänge: Återvänd till grunderna för musik, kärlek och gemenskap på ”Peace & Love Festival” i Borlänge. Denna legendariska festival återuppstår

med en ny energi och en mångsidig lineup av artister som sträcker sig från indierock till reggae och folkmusik.

5. ”Bråvalla Festival” – 20-22 juli, Norrköping: Ge dig ut på en musikalisk resa på ”Bråvalla Festival”, där du kan uppleva allt från tung rock till pop och EDM. Med flera scener och en eklektisk lineup är detta en av Sveriges största och mest mångsidiga musikfestivaler.

Så markera din kalender och gör dig redo att dansa, sjunga och skapa minnen för livet på några av Sveriges bästa festivaler och konserter under sommaren 2024!

Vänliga hälsningar,

Evenemanget Teamet

Dela artikeln:

Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.