Sommarglädje i Stockholm

Äventyrsbadet

Med sommaren i full blom lockar Stockholms vattenparker besökare i alla åldrar med sina spännande attraktioner och avkopplande miljöer.

Vattenpark nära dig

En av Stockholms populäraste vattenpark är Eriksdalsbadet. För dig som vill leka finns äventyrsbadet med rutschkana, vildfors, strömvirvel och utebassäng. Under sommarmånaderna öppnar utomhusbadet med fyra bassänger, bastu, solplage, beachvolley, dansbana, bordtennis och mycket mer!

Medley Tyresö Aquarena är en plats för både äventyr, motion och relax. Här finns en 25-metersbassäng för motion och lek, en plaskpool med spännande leklandskap, bubbelpool och ett häftigt äventyrsbad med vattenrutschkana.

Säkert och Tryggt

Säkerhet är en hög prioritet i vattenparkerna och det finns alltid utbildade livräddare på plats för att övervaka aktiviteterna. Parkerna följer strikt de rekommenderade säkerhetsåtgärderna för att säkerställa att alla besökare får en trygg och njutbar upplevelse.

Ett perfekt sommarutflyktsmål

Med sina vackra omgivningar och varierande utflyktsmål för familjer, vänner och alla som vill njuta en dag ute i solen. Parkerna erbjuder också olika aktiviteter som passar alla som gör varje besök unikt och minnesvärt.

Dela artikeln:

Facebook
X
LinkedIn
Email
WhatsApp

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.