Tom Tits Experiment

Erbjuder aktiviteten Experiment och ..
Lekpark, Upplevelse, Nöjespark
Stockholm
Inomhus

Om oss

DET HÄR ÄR VI
Naturvetenskap och teknik är allt det fanstastiska som finns i vår vardag som vi ibland inte ens tänker på. Men det är så viktigt. Det är när du får testa på riktigt som vi ökar din förståelse och kunskap.

Vad kan du göra på Tom Tits Experiment?
På fyra våningsplan och ute i parken (öppen maj-september), finns experiment för både stora och små. Syftet med våra experiment är att locka till att våga utforska teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, människan, illusioner på ett lustfyllt och roligt sätt.

Lek och lär tillsammans
Alla experiment går att prova själv, inga förkunskaper behövs och det allra flesta kan alla göra, oavsett ålder. Många sinnen tas i bruk och en hel del experiment upplever du helt enkelt i kroppen genom att snurra, hoppa och studsa.

Du kan testa experimenten i vilken ordning som helst. På varje våningsplan finns skärmar som visar dagens program

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Storgatan 33 Box 633 151 27 Södertälje
Vardagar: Mån - Fre: 10:00 - 17:00
Helger: Lör - Sön: 10:00 - 17:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.