Tolv Stockholm

Erbjuder aktiviteten Bowling och ..
Biljard, Basket, Fotboll, Arkadhall, Shuffleboard, 5-kamp, 3-kamp, Bar, Minigolf, Dart, VR, Mat, Dryck, Pingis, Kalas
Stockholm
Inomhus
Tolv Stockholm

Om oss

På Tolv Stockholm, gatuplanet – Tele2 Arena, hittar du mat, dryck och vår enorma aktivitetscenter med aktiviteter för alla åldrar och tillfällen. Vill du bowla, spela arkadspel, sjunga karaoke eller spela en runda shuffleboard? Det är bara några av alla aktiviteter ni kan roa er med hos oss. När du känner att du vill stilla hungern och släcka törsten så kan du välja mellan våra tre restauranger, På O'Learys finns bland annat en 78-sätes VIP-läktare från Tele2 Arena framför den enorma jumbotronen i mitten av lokalen där ni kan titta på matcher och avnjuta en kall öl. Vi har även allt från husmanskost till mumsiga tacos och hamburgare i våra andra restauranger.

Välkommen!

 

 

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Arenavägen 69, 121 77 Johanneshov, Sverige
Övriga öppettider:

Mån-Tis: 10.30-23.00

Ons-Tors: 10.30-00.00

Fredag: 10.30-02.00

Lördag: 11.00-03.00

Söndag: 11.00-23.00

Eventavdelning Öppnar kl. 11 vardagar.

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.