Södertälje Bollhall

Erbjuder aktiviteten Bowling och ..
Padel, Bowling, Badmington, Tennis
Stockholm
Inomhus
Södertälje Bollhall

Om oss

Bollhallen ägs och drivs av Stiftelsen Södertälje Bollhall

Stiftelsen Södertälje Bollhall är en ideell organisation som grundades 1978 av föreningarna SPTK, TSB & SBMK tillsammans med Södertälje kommun som samtliga har representanter i stiftelsens styrelse. Stiftelsen har ett 15-tal anställda inkl VD.

Genom att besöka Bollhallen bidrar du till stiftelsens måluppfyllelse Södertäljes aktiva mötesplats!

Idrottsanläggningarna Bollhallen och Lillehallen ägs och drivs av stiftelsen och syftar till att uppfylla stiftelsens uppdrag om att främja sporternas utveckling samt bidra till ett aktivt Södertälje. Bollhallen är en tillgänglig kontantfri anläggning med flera betallösningar och gratis parkering när hallarna har öppet. För handikapparkering krävs tillstånd.

Bollhallen
4 tennisbanor (2 gymnastikhallar), 12 bowlingbanor, 5 badmintonbanor, 1 pickleball/minitennis & 2 padelbanor, 1 cafeteria, 2 konferensrum för möten och barnkalas

Lillehallen
8 grusbanor för boule & mölkky

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Tvetavägen 10 151 65 Södertälje
Övriga öppettider:

Öppet alla dagar mellan 09:00-21:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.