Laserforce

Erbjuder aktiviteten Lazerdome och ..
Prison Island, Lekland, Mat, Dryck
Stockholm
Inomhus

Om oss

Laserforce är en rolig, smärtfri och kladdfri sport som uppskattas av både stora och små, män och kvinnor. Ni delar upp er i två lag och sätter på er västar med lasermarkörer.

Snabba reflexer, samarbete och kommunikation skiljer agnarna från vetet på våran omsorgsfullt temalagda arena i två plan, där vi har byggt ett slott, en fullskalig pansarvagn, en grotta och mycket mycket mer! Inte undra på att de kunder som besökt oss anser att vi har den bästa banan i Stockholm, och att SVT använt den för inspelning.

Vid senaste internationella laserspels-tävlingen lovordade spelarna banan som
”The most different and amazing arena I have seen – Ever!”

Vi har 24 samtida västar, och ordnar turneringar för sällskap på upp till 72 deltagare. Kom och spela med vänner, kollegor eller familjen. Rekommenderas från 6år!

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

LASERFORTET NORRMALM Saltmätargatan 19A 113 59 Stockholm
Övriga öppettider:

Drop-in tider: Fre kl.15-19, Lör kl.11-17
Bokningsbara tider: Mån-Sön kl.10-21

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.