Klättercentret Telefonplan

Erbjuder aktiviteten Klätterpark och ..
Klättertorn
Stockholm
Inomhus

Om oss

Känner du dig sugen på att testa klättring? Vad kul!
Klättring är en sport som utmanar dig både fysiskt och mentalt, men kanske främst är det roligt. Så kul att du glömmer bort att det är träning för precis hela kroppen och du vaknar dagen efter med träningsvärk i muskler du inte visste fanns. 

Vi tror att klättring är för alla, och vill göra det så lätt som möjligt för dig att testa klättring. I våra hallar finns topprepsklättring och bouldering. När du topprepsklättrar klättrar du på våra höga väggar, de är mellan 7 och 14,5 meter. Bouldering är klättring på lite lägre höjd, cirka fyra meter, utan rep men över tjockmattor.

Säkerheten är vår högsta prioritering och därför är det viktigt att man klättrar med personer som är behöriga, eller själv går en kurs och lär sig det man ska.

Dela på:

Kontakta oss

Tellusgången 22-24, 126 26 Hägersten, Sverige

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.