Junibacken

Erbjuder aktiviteten Upplevelse och ..
Lekpark, Nöjespark, Bar, Klätterpark, Mat, Dryck, Café, Kalas
Stockholm
Utomhus

Om oss

Junibacken är ett barnkulturhus, på Djurgården i Stockholm, med hjärtat i boken. Allt vi gör utgår från vårt yttersta mål: Att tända gnistan till livslång läsning. Med barnboken som källa visar vi vägen till magin mellan sidorna. Teater, lekutställningar, sagotåget, skapande och en rejäl dos fantasi är våra verktyg. Junibacken invigdes den 8e juni 1996.

På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva fantastiska saker tillsammans. De där magiska ögonblicken som är svåra att beskriva i ord, men som betyder allt för den som är där – det är dem vi ger er. Teater, sång, musik och en väldig dos fantasi och uppfinningsrikedom är våra verktyg. Vår ambition är att fortsätta skapa, inspirera och stimulera i Astrids anda. Vi är ett barnkulturhus som inte väjer för de svåra frågorna, utan vågar prata om allt det som är viktigt i livet. Precis som Astrid Lindgren i sina böcker. Och som alla de fantastiska kulturskapare vi upptäcker idag.

Dela på:

Kontakta oss

Galärvarvsvägen 8 11521 Stockholm
Vardagar: 10:00 - 18:00
Helger: 10:00 - 18:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.