Icebar Stockholm

Erbjuder aktiviteten Upplevelse
Stockholm
Inomhus

Om oss

Välkommen till en värld av is och snö från Torne älv, 200 km norr om polcirkeln. I över tre decennier har ca tre miljoner människor rest världen över för att få uppleva det magiska Icehotel, i den lilla byn Jukkasjärvi i Sverige.

Varje år när Torne älv blir till is, förvandlar vi det kalla, glasklara och hållbara materialet till ett unikt hotell, isbar och konstutställning. Det är konst och arkitektur i världsklass som spelar på alla våra sinnen.

Genom att introducera Icebar kan vi ta en del av denna fantastiska upplevelse till din den av världen.

 

 

CASE "ICEBAR BY ICEHOTEL STOCKHOLM"

Redan 2002 beslutade visionären Yngve Bergqvist, grundare av Icehotel, sig tillsammans med konstnärerna Åke Larsson och Arne Bergh att utöka Icebar-konceptet och skapa en unik arktisk upplevelse i städer runt om i världen. Icebar skulle bli ännu en mötesplats i sann Icehotel-anda och Icebar Stockholm by Icehotel var den allra första permanenta isbaren i världen.

Icebar by Icehotel Stockholm är idag en mycket omtalad och välbesökt bar i Stockholm. Baren besöks årligen av ca 100 000 gäster.

Dela på:

Kontakta oss

Vasaplan 4, 111 20 Stockholm
Övriga öppettider:

Måndag - Torsdag

15:00 - 23.00 (Sista entre 22:15)

Fredag - Lördag

13:00 - 24:00am (Sista entre 23:15)

Söndag

14:00 - 21:00 (Sista entre 20:15)

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.