Combat Archery Tag

Erbjuder aktiviteten Jakt och ..
Archery
Stockholm
Utomhus

Om oss

Archery tag, Combat archery, Archery attack, Combat archery tag, kan det också heta i utlandet men i Sverige heter det Combat Archery Tag eller Pilbågskrig. Vi är glada att vara först i Sverige och störst i Göteborg, Stockholm, Malmö och Luleå med det superroliga spelet. Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /sporthallar runt om i Sverige. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar bättre. Boka i god tid i vår/sommar då vi kommer att ha fullt upp med Combat Archery Tag Stockholm, i alla fall på helgerna. Förutom Stockholm så arrangerar vi även Combat Archery Tag i Göteborg, Malmö och Luleå– Skicka bokningsförfrågan så styr vi upp ert event!

 

Combat Archery tag, Archery tag – Vi kör vår tredje säsong i Sverige!

 

Inte Stockholm?
Vill ni hellre boka i eller i närheten av Göteborg, Malmö eller Luleå?

Boka här

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Stockholm
Övriga öppettider:

 

Vinter
På vintern kör vi inomhus på Gymnastik och Idrottshögskolan på Lidingövägen 1.

Sommar:

På vår, sommar och tidig höst spelar vi på Gärdet, Stockholm

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.