Bumperball

Erbjuder aktiviteten Bumperball
Stockholm
Utomhus

Om oss

Bubble football är en härlig och rolig aktivitet för alla som vill ha lite extra kul på sin födelsedag, företagsevent eller bara en kul dag med vännerna. Det är en unik form av fotboll där varje spelare är omgiven av en gigantisk boll som täcker hela kroppen, vilket gör det möjligt att rulla omkull och krocka med varandra utan att skada sig.

Det är en fantastiskt rolig och annorlunda aktivitet som garanterat kommer att skapa härliga minnen för alla inblandade. Oavsett om du är en van fotbollsspelare eller inte, så kommer du att ha kul när du spelar bubble football. Det är en sport som passar alla, oavsett ålder eller fysisk kondition.

Bubble football kan spelas på många olika sätt, både som ett kompetitivt spel eller bara som en rolig aktivitet. Du kan välja att spela traditionell fotboll eller kanske prova på ett annat spelformat som till exempel kaptenens val. Oavsett vad du väljer, så kommer du att ha en kul och minnesvärd tid.

Så varför vänta? Boka din bubble football-upplevelse idag och förvandla din nästa födelsedag, företagsevent eller dag med vänner till något riktigt minnesvärt. Det är en aktivitet som garanterat kommer att få alla att skratta och ha kul tillsammans.

Bubble football, Bubbleball Bumperball, Zorbboll, Bubbel fotboll samt Bubble soccer kan det också kallas. Bumper ball spelas på gräsplan vår, sommar, höst och inomhus på vintern. Med eventet medföljer musikanläggning, instruktör/domare som går igenom regler och säkerhet med er innan avspark. Bumperball / Bubble football Stockholm – 11 års erfarenhet av events. Vi kör centralt inomhus (Idrottshögskolan) på vintern och på Gärdet på vår / sommar/tidig höst.

Bubbleball spelas av alla åldrar, killar och tjejer och har blivit jättepopulärt senaste tiden. Speciellt för möhippa, Svensexa och företagsevent i Stockholm. Tänk på att vara tidigt ute med er bokning för att säkerställa ert bubbleballevent.

För vem?

Bubble football Stockholm Gärdet är en perfekt aktivitet för svensexa, möhippa, företagsevent, kompisgäng, teambuilding, kick-off eller barnkalas.  Eftersom vi håller till på vackra, natursköna Gärdet så finns det flera möjligheter till flera andra aktiviteter. Vill ni att vi skall komma ut till er så löser vi givetvis det!

Dela på:

Kontakta oss

Lidingövägen 1 11433 STOCKHOLM

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.