Bodyflight

Erbjuder aktiviteten Upplevelse
Stockholm
Inomhus

Om oss

Vem har inte drömt om att flyga? Med Bodyflight får du känna på hur det är att flyga i fritt fall på ett roligt och säkert sätt

Vår tunnel i Stockholm stod klar 2015 och var den första i Sverige. När tunneln byggdes var också högst i världen med sina 23 meter! Sedan vi öppnade har vi haft fler än 200 000 nöjesflygare, varit träningslokal för sportflygare och hållit flera mästerskap.

Bodyflight har två av världens främsta vindtunnlar. Vindtunnlarna drivs av fläktar så starka att de kan generera luftströmmar på upp till 300 km/h. Vindstyrkan anpassas till varje enskild flygare, vilket gör att alla kan flyga oavsett tidigare färdigheter och fysiska förutsättningar. Tack vare att certifierade instruktörer finns med varje flygare i tunneln kan i princip alla uppleva den fantastiska känslan av att flyga.

Sociala medier

Dela på:

Kontakta oss

Bryggerivägen 16 B
Vardagar: Vardagar kl 12-20
Helger: Helger 10-18

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.