Thelins Konditori Farsta

Vi erbjuder även tjänster inom: Bakelser
Tårta
Thelins Konditori

Om oss

Tid och värme. Det är hjärtat på Thelins.
Tiden bakom varje produkt. Värmen ifrån vår stenugn inne på bageriet i Gröndal. Vi har genom historien lärt oss att varje bröd måste få tid att utvecklas för att få de bästa aromerna. Vi har lärt oss att baka med hög temperatur för att få den frasiga, hårda skorpan, och att vi bakar med rena naturliga råvaror ser vi som en självklarhet. För vi vet att det inte går att skynda på ett hantverk.

Thelins har funnits i över 100 år och grundkonceptet idag är detsamma som då – Ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder allt från matbröd, klassiska prinsesstårtor och mazariner till modernare bakverk, praliner & croissanter. Thelins målgrupp är bred och är idag en mötesplats för alla åldrar. Här träffas människor för att umgås, att prata och dela upplevelser med varandra.

Vi jobbar lokalt och det är väldigt viktigt för oss. I vårt eget bageri är det aldrig tyst, här jobbar vi dygnet runt för att alltid kunna leverera färska varor till våra butiker runt om i Stockholm.

Vi eftersträvar alltid att kontinuerligt väva in mer moderna inslag som följer vårt koncept hela vägen. Inspiration hämtar vi från hela världen för att hålla varumärket relevant. Viktigt för oss på Thelins är dock att skynda långsamt för att inte tappa arvet och den ursprungliga känslan av varumärket. Men viktigast för oss är att våra återkommande gäster ska känna sig fortsatt hemmastadda oavsett vart de möter oss utan att vi förknippas som en kedja.


Vi erbjuder även tjänster inom: Bakelser

Dela på:

Kontakta oss

Farsta Centrum 123 47 Thelins Konditori Farsta
Vardagar: 10:00 - 20:00
Övriga öppettider:

Lördag : 10:00 - 18:00

Söndag : 11:00 - 17:00

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.