Jessica Isacsson

Artist

Om oss

Jag bor i Stockholm, men spelar runt om i landet.

Under åren som frilansande musiker har jag sjungit och spelat i en mängd olika sammanhang. Främst sjunger jag i en sång- och gitarrduo, bland annat på bröllop, fester, företagsevent och hotell. Genom åren har jag deltagit i många olika musikprojekt, alltifrån studioinspelningar som demosångerska, körat bakom artister och skapat bandkonstellationer för specifika sammanhang. Under en tioårsperiod har jag tidigare sjungit i ett discocoverband som turnerat runt om i Sverige och spelat på såväl bröllop och företagsfester som på uteställen. Jag är med i en av Sveriges ledande gospelkörer, The Master's Voice. Vi har, förutom våra egna konserter, körat bakom artister såsom Carola, Jan Johansen och Gladys del Pilar samt bakom stora amerikanska gospelartister. Under de senaste åren har jag i en kvartett spelat inom Kultur i Vården. Tillsammans har vi arrangerat äldre och nyare låtar i klassisk swing med mycket stämsång à la Andrew Sisters.
Jag älskar det jag gör och vet att bra livemusik kan liva upp vilken fest som helst eller skapa magi under vigseln. Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller för mer information.

Sociala medier

Dela på:

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.