Upplev magin med Zara Larsson live i Stockholm!

Musikälskare, förbered er för en oförglömlig upplevelse! Den internationellt kända popstjärnan Zara Larsson återvänder till Sverige för en exklusiv konsert i Stockholm den 30 juni 2024. Detta är ett tillfälle du inte vill missa, med en kväll fylld av energiska framträdanden, dans och hitlåtar som har toppat listorna världen över.

Upplev Sveriges heta musik festivaler 2024!

Musik festivaler på Evenemanget - Nyhet

Sommaren 2024 närmar sig med stormsteg och med den kommer en överflöd av spännande festivaler och konserter runt om i Sverige. Här är några av de hetaste evenemangen du inte vill missa!

Sommarens aktiviteter 🌞

Sommarens aktiviteter på Evenemanget

Med sommaren runt hörnet är det dags att planera för spännande och minnesvärda äventyr! Oavsett om du är ungdom eller vuxen finns det massor av roliga aktiviteter att utforska under den soliga årstiden. Här är några av våra bästa tips för att krydda upp din sommar:

De 10 viktigaste stegen för att anordna en minnesvärd möhippa eller svensexa!

Svensexa / Möhippa på Evenemanget

Att planera en möhippa eller svensexa är inte bara en uppgift, det är en ära som kommer med ett stort ansvar. För att se till att den blivande bruden eller brudgummen får en dag att minnas, är det viktigt att gå igenom några viktiga steg för att säkerställa att allt går smidigt och enligt plan. Här är de 10 stegen som inte får missas:

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.