Sweden Rock Festival

Sölvesborg
2024-06-05
Sweden Rock

Sweden Rock Festival

Arrangör: Sweden Rock Festival
2024-06-05

-

2024-06-08
Under 30 år har hårdrocksälskare från hela världen samlats på Sweden Rock Festival för att njuta av hårdrock och rock i alla dess former, men också av gemenskap och en unik stämning. Festivalen ligger havsnära och erbjuder fem scener, mysiga grässluttningar och olika aktiveringsytor. På Sweden Rock är gästens helhetsupplevelse i fokus, genom bra matutbud, noggrann och kontinuerlig städning, minimalt med köer och vakuumbaserade toaletter – allt för att ge besökarna festivalmarknadens bästa service. Men festivalens allra största signum är stämningen. Glädje och gemenskap sätter grunden för ”Sweden Rock-andan”; en unikt vänlig stämning som har utvecklats naturligt bland besökarna genom åren. Gästerna kommer från över 60 olika länder, med den gemensamma nämnaren att alla älskar rock och hårdrock. Här håller man sams och hjälper varandra, och den stora andelen återvändare sätter standarden för nya besökare. Sweden Rock Festival är kort och gott en plats där du inte behöver bry dig om annat än att slappna av och ha kul
Boka nu

Norjebokevägen 2, 294 76 Sölvesborg

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.