Skellefteå Summertime Music & live Festival

Skellefteå
2024-06-27
stage-bg-1024x574

Skellefteå Summertime Music & live Festival

Arrangör: Skellefteå Summertime
2024-06-27

-

2024-06-30
Startar: 14:00
2022 fick Skellefteå en helt ny festival! Platsen för Skellefteå Summertime är Norrvalla Idrottsplats eller som vi valt att kalla det – Norrvalla Festivalområde, Skellefteås nya stora festivalplats! Skellefteå Summertime är en av Norrlands största festivaler tillsammans med Storsjöyran i Östersund, Brännbollsyran i Umeå och Kirunafestivalen. Med ca. 90.000 – 100.000 besökare under de 4 dagar som arrangemanget pågår blir därigenom Summertimefestivalen Skellefteås största arrangemang! Vi hälsar er välkomna till tredje året av Skellefteå Summertime Music & Life Festival och ser fram emot att få se er hos oss under många år framöver!
Boka nu

Skellefteå Norvalla IP

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.