Nicki Minaj

Stockholm
2024-06-12
nicki

Nicki Minaj

Arrangör: Live Nation
2024-06-12
Startar: 19:30
Nicki Minaj, född Onika Tanya Maraj, är en trinidadisk-amerikansk rappare, låtskrivare och sångerska. Hon föddes i Saint James, Trinidad och Tobago, och flyttade till Queens, New York, som barn. Minaj är känd för sin kraftfulla röst, sina kreativa texter och sin unika stil. Minaj slog igenom 2007 med mixen ”Playtime Is Over”. Hon har sedan dess släppt fyra studioalbum, varav alla har haft stora framgångar. Minaj har vunnit en rad priser, bland annat Grammy Awards, American Music Awards och MTV Video Music Awards. Hon har samarbetat med en lång rad artister, bland annat Kanye West, Drake, Beyoncé och Ariana Grande. Minaj är också en framgångsrik affärskvinna och har sitt eget modemärke och parfymlinje. Nicki Minaj är en av de mest framgångsrika rapparna i världen. Hon är en ikon för unga kvinnor och en inspiration för alla som vill nå sina drömmar.
Boka nu

Arenaslingan 14, 121 77 Johanneshov

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.