Mamma Mia The Party

Stockholm
2024-05-16
Mamma mia

Mamma Mia The Party

Arrangör: Mamma Mia The Party
2024-05-16

-

2024-08-24
Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare är nu partyt tillbaka på Tyrol igen. Musikalen MAMMA MIA! började faktiskt som ett experiment där en historia vävdes ihop med låttexter och dialog, både musikalen och den efterföljande filmen blev succé. Idén för ännu ett experiment började växa fram – kanske man skulle ha ett party i Mamma Mia-miljö? Den självklara platsen blev såklart ön Skopelos, där de flesta utomhusmiljöerna i Mamma Mia-filmen spelades in. När du kliver in genom de blå dörrarna har du magiskt förflyttas till den grekiska paradisön Skopelos och Nikos taverna. Här väntar en helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Oavsett vädret utanför så är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna. Varje kväll är unik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Redo att ha the time of your life? För att läsa mer, besök gärna vår hemsida mammamiatheparty.se
Boka nu

Allmänna gränd 3, 115 21 STOCKHOLM

Reklam banner? 📈

Vill du också synas med egen reklam banner?

Visa din verksamhets egna banner genom att kontakta oss idag. Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär, vi hörs snart!

Vi använder kakor (och liknande tekniker) på vår webbplats för att förbättra upplevelsen för dig. Vi använder de även för att se över hur vår webbplats används. Läs mer om våra kakor här. Genom att acceptera godkänner du användandet av våra kakor.